JULFÖRSÄLJNING 28/11

Lördag den 28/11 kommer vi att sätta upp ett tält utomhus med försäljning och visning av våra produkter. Vad vi kommer sälja på plats och mer information kan ni läsa här nedan.

Adress: Kattfotsvägen 7, 29591 Bromölla

Öppettider:

10-14 är alla välkomna att komma och gå som man vill, men restriktioner att hålla avstånd!

14-16 Håller vi öppet för de som har förbokat tid, då får man vara på plats utan att andra kunder är där samtidigt.

Leverans till bilen/Hemkörning:

För dig som inte kan komma till plats eller vågar bege sig ut erbjuder vi två alternativ, antingen kan man beställa vad man vill köpa och komma förbi med bil utanför så levererar vi varorna till bilen. Eller kommer vi erbjuda hemkörning söndag 29/11 i närliggande området, Gratis utkörning till centrum i Bromölla/Sölvesborg och en mindre kostnad för er som bor lite längre iväg. Vid intresse kontakta oss för mer information eller prisuppgift. Mail: Info@nilssonstyle.se Tele: 0738544649

VIKTIG INFO:

Tänk på att respektera varandra på plats och håll avstånd, alla kommer få sin tid och möjlighet att se alla produkter. Om du inte känner dig frisk, stanna hemma! Om du kommer till plats och ser att det är mycket folk, vänligen vänta kvar en liten stund i bilen tills det lugnat sig.

BETALMETODER

Om ni har möjlighet ber vi er att i förstahand välja betalmetod med Swish men vi kommer även kunna ta emot kontanter.

PRODUKTER:

Produkter vi kommer sälja på plats kommer uppdateras på denna sida några dagar innan. Det kommer finnas endel produkter som inte tillverkas på plats och då får man välja antingen att förboka innan så vi har produkten klar när ni kommer eller beställer ni på plats och vi levererar hem till er gratis efteråt.

KONTAKT

Vill ni förboka något, boka tid för ert besök eller behöver komma i kontakt med oss av någon anledning så kontakta oss på mejl eller telefon. Om ni ringer och vi inte kan svara för tillfället vänligen lämna ett meddelande eller skicka ett sms vad det gäller så ringer vi upp så snart vi kan.

Mail: Info@nilssonstyle.se Tele: 0738544649