Meny Stäng

Köpvillkor

Information och villkor

Läs igenom dessa villkor innan du beställer. Är det något som är oklart, vänligen kontakta oss.

Priser och betalning

Priser anges i svenska kronor och gäller endast de utföranden som beskrivs av produkten. Vid extra tillägg av berlocker eller andra tillbehör, mejla för att få en exakt kostnadsuppgift.

Betalning sker i samband med beställning av varan här på hemsidan.

Betalningsalternativ som finns:

  • Swishbetalning till: 0738544649 Ange alltid ditt namn som referens.
  • Paypal – säker betalning med ditt kort
  • Banköverföring

Frakt och leveranser

Frakt

Fraktpriser beräknas automatiskt på hemsidan efter vikten på varorna. Du ser alltid fraktpriset i kassan innan du genomför din beställning.

Leveranser

Leveranstiden varierar beroende på produkt.

Normal tillverkningstid för de flesta produkter är  1-7 dagar. Om material finns hemma, annars tillkommer några dagar extra.

Beställningen skickas sedan med posten som levereras normalt 1-3 arbetsdagar.

För exakt leveranstid just nu, mejla så får du mer info. Om du har ett datum då du behöver din vara till så ange gärna detta i kommentaren i kassan så ska vi göra allt vi kan för att lösa detta.

Vi försöker alltid göra vårt bästa för att du ska få din beställning så snabbt som möjligt.

Garantier och service

Ångerrätt

Eftersom beställningarna är personliga gäller ingen bytes eller ångerrätt på varor.

Bilder och produktbeskrivningar

NilssonStyle kan ej garantera att bilderna i denna butik visar varornas exakta utseende, eftersom det kan skilja sig beroende på skärm och upplösning. Alla bilder ska därför ses som illustrationer. Vi reserverar oss för felskrivningar i produkttexter.

Skötselråd

Ta hand om ditt Tagelsmycke på rätt sätt så håller det mycket längre. Nilssonstyle har tvättat och behandlat ditt tagel innan tillverkning, det bör därför inte utsättas för någon form av väta. Smyckena där det inte står att det är äkta silver, är därmed inte äkta silver, detta betyder att färgen kan lossna efter en tidsanvändning. Produkter märkta med äkta silver är stämplade (925) och bör behandlas därefter. Förvara alltid ditt armband i medföljande påse. Taglet är behandlat och ska inte börja spreta, men skulle något enstaka strå krypa ut ur armbandet så bör det klippas av, dra inte ut det!

Övrigt
Det är upp till varje kund att ta del av villkoren och läsa dessa vid varje beställning, vi svarar ej för om kunden inte har läst och förstått villkoren, är det något man undrar över så kan man höra av sig och vi förutsätter att alla som inte förstår texten gör detta. Beställer man så har man automatiskt godtagit dessa villkor.

Nilssonstyle skickar bild på varan innan den skickas om det är en modell eller extra tillägg än varianterna som finns på hemsidan och från att kunden godkänt varan görs inga ändringar. Vid ändringar, tillägg eller liknande efter detta tas extra betalning.

Skulle något gå sönder eller lossna inom 2 veckor från att du fått varan, så kontakta oss så försöker vi laga utan några extra kostnader. Detta avgörs dock efter vi fått information vad som är sönder. Skulle något gå sönder senare så hör av dig så får du prisuppgift på vad lagning kan tänkas kosta.

Upphovsrätt
All information på denna nätplats är skyddad enligt upphovsrättslagen. All kopiering eller användning av bilder och text utan Nilssonstyles skriftliga tillåtelse är förbjuden enligt lag.

Företagsinformation
Nilsson Style
Kattfotsvägen 7

29591 Bromölla

Mail: info@nilssonstyle.se

Tele: 0738544649

X