Meny Stäng

SEMESTERSTÄNGT v.28, v.29 & v.33

Vecka 28, 29 & 33 kommer vi ha semesterstängt, vilket innebär att ingen produktion kommer att vara igång denna period. Webbutiken är öppet som vanligt, så det går fortfarande bra att genomföra beställningar, men då ingen produktion är igång, kommer er order först att behandlas när vi är tillbaka igen!

Räkna därför med längre leveranstid under denna period, då det kan dröja någon vecka efter vi haft stängt innan vi är tillbaka i normala leveranstider igen, om det inkommer mycket beställningar under tiden då vi har stängt och därmed blir kö i tillverkningen.

Sista beställningstid innan Semesterstängt!

Beställningar som inkommer fram till fredag v.27 behandlas innan vi går på semester, såvida inte någon produkt saknas i lagret, då kan det hända att det dröjer till v.30 innan det skickas, kontakta gärna oss om du är sent ut så kan vi ge svar direkt om det hinner bli klart innan stängning. OBS! Gäller ej Tagelsmycken som måste beställas senast 28/7 och Taglet måste även skickas samma dag för att vi ska hinna behandla det under v.27, samt senast 31/7 för att vi ska hinna behandla det under v.32.

KONTAKT

För att komma i kontakt med oss under v.28, 29 & 33 när vi har semesterstängt, MEJLA OSS! Inga Telefonsamtal eller sms kommer besvaras. Förvänta er även fördröjd svarstid, vi försöker svara så fort vi kan även fast vi har stängt för att vi bryr oss om er kunder. Men ha gärna förståelse för att vi har semester och därmed inte hinner svara lika snabbt som vanligt.

Mail: Info@nilssonstyle.se

VI TACKAR FÖR ER FÖRSTÅLSE I FÖRHAND!

Vi har öppet nästan alla dagar året om annars, och vi kommer försöka få er beställning klar så fort det går ändå.